Ahora Ibiza - Love is the bridge between you and everything

Ervaringen van onze gasten

    positive review  De liefste,meest gastvrije mensen die je kan wensen en een vreselijk mooie ontspannende setting. Zo ONTZETTEND lekker gegeten en ècht verwend! Veel meegemaakt,veel gelachen,veel moois gezien en veel liefde gevoeld!! Een van de mooiste ervaringen in mijn leven😘 Dankjewel lieverds❤

    thumb Diana de Jong
    5/12/2019

    positive review  Wat een week heb ik achter de rug Zonder verwachting erin gestapt .. alles is goed Amai wat ben ik voor mezelf doorgebroken in blokkades en emoties Onder Anke Verstappen en Inge van der Linden .. vertrouwd .. heel veel pijn punten verwerkt volledig in overgave met en voor mezelf verwerkt .. Dankbaar🙏🏼 Fijn dat ik door mij te zijn andere kon laten zien en voelen dat het prachtig is om te delen .. en van daaruit te helen .. Ik ben een andere vrouw geworden 💞 Als nog meer mezelf ga ik morgen naar huis En nee niet na een avondje Ibiza onveilig te hebben gemaakt Liefs Miranda Sas

    thumb Miranda Sas
    4/20/2019

    positive review  Schitterend gerestaureerde 2 eeuwen oude Finca. 10 hectare rust en prachtige fruitbomen. Zwembad omgeven door allemaal lekkere zitplekjes. Waarschijnlijk een van de mooiste huizen van Ibiza!

    thumb Joost Möller
    4/14/2019

    positive review  Wat een magische mooie plek! Niet alleen vanwege het geweldige uitzicht en de mooie ligging, maar ook vanwege de rust, stilte en de fijne sfeer. Jan en Inge zijn een perfecte gastheer en gastvrouw. De kamers zijn mooi, sfeervol en ruim. Het eten door Jan gemaakt is echt fantastisch. Als je op zoek bent naar een fijne en inspirerende plek op Ibiza, dan moet je hier gewoon heen! Doen!

    thumb Anneloes Koeman
    4/12/2019

    positive review  Top verblijf! Inge en Jan zijn toppers en het eten is heerlijk! Mooie en fijne retreats! 😀

    thumb Tej de Boer
    3/25/2019

    positive review  Mijn ervaring na twee verschillende weken van werken met persoonlijke ontwikkeling, is dat hier magische dingen mogen gebeuren! Gedragen door de liefdevolle intentie van Inge van der Linden, de energie van de krachtplek en prachtige natuur. Ahora Ibiza geeft je een welkom gevoel waar je heerlijk kunt ontspannen door de weldadige luxe van de kamers, het zwembad én heerlijke maaltijden van Jan waarin je de vitamine L kunt proeven :). Verder kun je heerlijk wandelen op het landgoed zelf, naar het strand (ca 15 min) of in de omgeving. Ik kijk uit naar de komende Verdieping retreats en cursus Ademcoaching in samenwerking met Inge! Voel je welkom, wellicht zien we elkaar daar! ✨❤️ Anke Verstappen Coaching

    thumb Anke Verstappen
    3/19/2019

    positive review  Eind januari ‘19 was ik tezamen met een groep mooie mensen te gast bij Inge van Ahora Ibiza. Ze zeggen altijd dat Ibiza een magisch eiland is? Dat je de mooiste ontdekkingen doet, inzichten krijgt en bijzondere ontmoetingen opdoet. Nou bij de plek van Inge & Jan op Ibiza is dat zeker... Wat Een Ervaring Het huis De ligging alleen al! Bovenop een heuvel De rust die je mag ervaren Het huis is groot maar dat ervaar je niet zo De inrichting WoW Zo sfeervol.... Prachtige materialen zijn er gebruikt, de bedden slapen super, schoon, goede douches. Jan die de hele dag de innerlijke mens verwent. Van een heeerlijk vers geperst jus’tje met joghurt en noten/zaden en vers fruit tot warm brood met eitje.. ‘S avonds een glaasje wijn inschenkt en de meest fantastische maaltijden kookt. Echt ik heb me zo in de watten gelegd gevoeld❤️ En dan Inge! Inge ontpopte zich niet alleen tot gastvrouw.. Ze is ook een fantastische gids! Wat weet zij de mooiste onontdekte plekjes van Ibiza te vinden. Zonsondergang vanaf een spectaculaire plek—-> sssht niet doorvertellen Een magisch bezoek aan Chrystal mountain Picknick op een afgelegen strandje met uitzicht op Es Vedra Zwemmen in zee beneden aan de berg bij zonsopkomst Niets is te gek, Inge regelt het! Mocht je een plek zoeken voor coachsessies, trainingen, healing of ademwerk?! Ahora Ibiza is your place Ik ben fan Jij ook al? 💋

    thumb Saskia Fun
    3/02/2019

    positive review  Ahora Ibiza, ik vond het fantastisch! Het was onvergetelijk! Dank jullie wel voor jullie inspirerende verhaal. Dank jullie wel voor alle mooie plekken die we mochten zien. Dank jullie wel voor de workshop en de bijzondere ervaringen die daarmee gepaard gingen. Dank jullie wel voor de rondleiding door Ibiza-stad en zeker bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat een villa, wat een plek! 😍

    thumb Anika Vrstrt
    2/16/2019

    positive review  Na bijna een week weer thuis te zijn denk ik met een warm hart terug naar Ahora Ibiza. Jan en Inge hebben een top accommodatie, de plek voelt heerlijk en is een lust voor het oog, maar ook voor je maag ;-). Jan heeft ons eten tot in de puntjes verzorgt, en Inge wist naast fijne yoga lessen ons alle mooie plekjes van Ibiza te laten zien. Plekken die je zelf niet zomaar ontdekt. Bij Ahora Ibiza hangt een heerlijke rust en tevens een warm thuis gevoel. De bedden slapen heerlijk en alles is mooi en schoon. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook! Hopelijk tot ziens lieve mensen. X

    thumb Rosita Pronk
    2/03/2019

    positive review  Ahora Ibiza is een prachtige plek waar je volledig tot rust komt in korte tijd. De comfortabele kamers zijn smaakvol ingericht en Inge en Jan doen er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken. Inge verzorgt niet alleen yogalessen, maar ook hiking tours en experiences naar de meest bijzondere plekjes op Ibiza. En niet onbelangrijk, Jan zorgt ervoor dat je culinair ook enorm verwend wordt. Als je op zoek bent naar een exclusieve privé locatie voor je retreat, mastermind, vriendinnenweekend, etc. dan is Ahora Ibiza the place to be.

    thumb Marianne Hermsen
    2/02/2019

    positive review  Een prachtige villa op dit magische eiland! Het warme welkom bij Jan & Inge door wie je op & top wordt verzorgd! Het prachtige uitzicht op de bergen brengt rust, en met een korte wandeling naar het strand zit je zo aan zee. De super fijne kamers en sfeer geven je je het ultiem genieten gevoel! Tot heel snel weer lieverds! Liefs Sandra Borg

    thumb Sandra Borg
    2/02/2019

    positive review  Ahora Ibiza, is een wonderlijke plek. Alles klopt. De gastvrijheid en fijne energie van Inge en Jan. De kamers en alle andere ruimtes zijn super verzorgd. Heerlijk eten. De ligging is magisch. Op een van de mooie bergen van Ibiza, met een uitzicht over de vallei. Je kunt er wandelen, genieten van de rust. Dichtbij naar het strandje en vele andere leuke locaties. Inge verzorgt niet alleen fijne yogalessen maar weet ook de mooiste en fijnste plekjes van Ibiza. Het is niet gewoon een verblijf op Ibiza, het is een belevenis. Het verblijf van 4 dagen voelde voor mij als 4 weken! Dankjewel voor het heerlijke verblijf Inge en Jan, dikke knuffel voor Mazzel❤️

    thumb Sylvia Colsters-van Den Berk
    2/02/2019

    positive review  De Inspiratieweek 2018 op Ibiza was een groot succes - niet in de laatste plaats door de locatie. Wat een prachtige plek en heerlijke kamers! We hadden zowel voldoende ruimte en privacy voor onszelf, als ook de gezelligheid en de zalige kookkunsten van Jan! Ik voelde me welkom en vertroeteld en hoop volgend jaar nog eens terug te gaan om in de tent te slapen! 😉 Ahora Ibiza is een fantastische plek om met een groep te verblijven, waarbij Inge van der Linden de details tot in de puntjes verzorgd. Van een auto huren tot tips om te eten, je kunt bij haar terecht. Dankjewel lieve Inge en Jan! 🙏💚

    thumb Jolanda Sieders
    11/19/2018

    positive review  Wat heb ik met een goed vrouwen met onze workshops een heerlijke week hier gehad! De setting had niet beter kunnen zijn! Prachtige plek met aan alle kanten alleen maar mooi uitzicht. Gewoon even de berg af naar een prachtige strand en heerlijke restaurantjes is luxe en echt even op vakantie zijn. Ik heb genoten van de ruimtes die een fijne sfeer hadden en allemaal smaakvol waren ingericht met gevoel voor details. Heerlijk om je te kunnen laven aan al die schoonheid, maar ook de gastvrijheid van de beide eigenaren! Ze hebben heerlijk voor ons gekookt, zorgden voor een fijne tijd en gaven ons alle ruimte om je eigen ding te doen. Heel fijn en verwarmend! En daarbij klopt de energie van de plek gewoon voor mij: we hadden geen betere locatie kunnen hebben voor deze week van deze robuuste en prachtige villa!

    thumb Maria Sauter
    11/17/2018

    positive review  Villa Ahora is een MAGISCHE plek in de bergen, vlakbij zee, op Ibiza🙏✨💫 De gastheer Jan kookt als de beste en gastvrouw Inge staat klaar waar het maar nodig is. Daarnaast is Inge met al haar wijsheid bereid om jou als trainer/facilitator bij te staan. Dit alles maakt dat Villa Ahora veilig voelt en mega geschikt voor training groepen/retraites.

    thumb Saskia Van Der Vlist
    11/02/2018

© 2019 Ahora Ibiza | Ibiza Retreats
info@ahoraibiza.com | tel. +31-6-38603676