Ahora Ibiza - Love is the bridge between you and everything

Healy | Altijd de juiste frequentie voor leven

Voel je gezond met Healy

Een gezond lichaam en lekker in je vel zitten is misschien wel het allerbelangrijkste in het leven. Of je nu aan het werk bent, op vakantie met je gezin of op stap met vrienden… Het is fijn om een gezond leven te leiden en in balans te zijn. Helaas is gezondheid niet iets vanzelfsprekends, waardoor de kwaliteit van leven en bewustzijn niet bij iedereen optimaal is. Juist daarom zijn we heel trots te mogen mededelen dat wij Healy in huis hebben gehaald: een gecertificeerde wearable die garant staat voor een holistisch gezond leven.

Healy, wat is het?
Om een lang verhaal kort te houden, is Healy een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine. Daarnaast is het ook toe te passen als ondersteuning bij behandelingen van psychische aandoeningen als depressie, angst en (bijbehorende) slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Healy, wat doet het?
Healy biedt jou toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren én pijn te verminderen. Het apparaatje is speciaal ontworpen om je te ondersteunen in zowel stressvolle situaties overdag, als bij het herstel om rust te vinden in de avonduren.

Healy helpt je bij het verbeteren van jouw vitaliteit, zodat de stroom energiereserves wordt verbeterd en je energievoorraden worden geactiveerd.

Healy, hoe werkt het?
Deze wearable maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel van de celmembraanspanning ondersteunen naar een natuurlijk niveau.

Healy, ik wil het!
Goed om te weten is dat Healy terug te vinden is op onze menukaart tijdens de ‘Design your own retreat’ bij ons op Ibiza. Daarnaast is er, voor iedereen die geïnteresseerd is, de mogelijkheid om Healy aan te schaffen via ons. Meer informatie en/of vragen? Stuur ons gerust (en geheel vrijblijvend) een berichtje!

Neem contact op voor meer informatie en/of vragen over Healy. 

© 2019 Ahora Ibiza | Ibiza Retreats
info@ahoraibiza.com | tel. +31-6-38603676