Ahora Ibiza - Love is the bridge between you and everything

Villa Ahora Ibiza is een oase van rust en sereniteit…

Op het volledig omheinde terrein met prachtig aangelegde tuin ben je even weg van alle hectiek en drukte. In de tuin zijn rustige plekjes om te zitten en te relaxen, ook kun je hier heerlijk wandelen. Vanaf het ruime terras heb je een wijds uitzicht op de vallei en kun je een duik nemen in het zwembad.

De eeuwenoude finca is onlangs volledige gerenoveerd en voorzien van airconditioning en andere moderne faciliteiten zoals de prachtige luxe badkamers. Er is een gezellige woonkamer met een houtkachel voor frisse (winter)avonden. In de ruime keuken zijn alle benodigdheden aanwezig én bij het zwembad is ook nog een keuken voor het bereiden van een barbecue of paella. Er is een prachtig ingerichte tent voor yoga of andere activiteiten bij minder mooi weer, en er is een massageruimte beschikbaar.

De villa is gelegen in het noord-oosten van het eiland, boven op een berg in een prachtige bosrijke vallei op een groot landgoed van 100.000 m2. Het gezellige strand van Cala San Vicente is op 15 minuten lopen.

 

© 2019 Ahora Ibiza | Ibiza Retreats
info@ahoraibiza.com | tel. +31-6-38603676